Beoordelingen

8,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,2
Comfort
8,2
Locatie accommodatie
9,6
Faciliteiten
8,1
Personeel
9,1
Waar voor uw geld
8,9

Beoordelingen

    Peter
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    20 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    George
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    22 augustus 2017

    Een idyllische plaatsje waar je moet zijn geweest!!

    Het parkeren is zeer moeilijk. Aangezien er veel toeristen komen, is het moeilijk om de auto te parkeren. Badkamer was te klein. Zeer weinig ruimte voor toilet en wastafel. Bovendien werd de kamer niet elke dag schoongemaakt.
    De omgeving was idyllisch. Midden in het plaatsje Groznjan. De kamer zag er netjes uit. Airco kon voor €.5,-- per dag er bij genomen worden, wat aan te raden is. Er zijn in het plaatsje voldoende eetgelegenheden.
    Antinija
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    21 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    M.C.G.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    3 augustus 2017

    Mooie locatie, mooi dorp en supervriendelijk eigenaars

    De badkamer had iets groter mogen zijn, maar was verder o.k.
    Prachtige locatie in een mooi dorp. Supervriendelijk eigenaars. Van harte aanbevolen!
    Max..
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    4 juli 2016

    Vergeet niet bij hitte om de airco aan te vragen

    Wij kwamen laat aan en wilde zsm gaan eten. Na het eten kwamen we terug op de kamer welke bloedheet was. De airco was niet bruikbaar en er was geen teken van leven. Volgende dag bleek dat je hiervoor €5,- voor moet betalen. De eigenaar heeft ons hier niet op gewezen. Met airco hadden we de nacht heel anders ervaren. Verder stukje lopen van parkeerplaats tot de kamer.
    Ruime zolderkamer. Mooi dorp.
    Zvonko
    si

    Beoordelingsscore

    10
    14 oktober 2017

    A great place to stay

    Accommodation in the heart of Grožnjan, a medieval town with beautiful stone houses, galleries, bars and cosy restaurants, all accessible at the exit from the accommodation. During the day is lively, at night very peaceful. It is a perfect place to rest. An excellent starting point for cycling. Parenzana runs just 200 m away. The bicycles can be safely parked at the owners’ place. The owners Mirjana and Željko with a listening ear for the smallest desire are very warm and very helpful. The rooms are very clean with free high quality Wi-Fi, fridge and coffee/tea kit. We had a wonderful stay. We travelled a lot around the world, where we were a welcomed guest, but at Svalina accommodation we felt like at home.
    chris
    au

    Beoordelingsscore

    10
    17 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Carolyn
    us

    Beoordelingsscore

    9,2
    12 september 2017

    Our hosts couldn't be nicer. The location of our room was perfect.

    Bathroom was small but adequate for a two night stay.
    Lovely hosts. Very welcoming. Location is perfect.
    Deborah
    gb

    Beoordelingsscore

    8,8
    12 september 2017
    Bathroom a little small
    Location, friendly host
    hr

    Beoordelingsscore

    9,2
    22 augustus 2017

    Nice option for stay in Groznjan

    Really nice location
    Ondřej
    cz

    Beoordelingsscore

    9,2
    13 augustus 2017
    I found the bed a bit too soft and very creaky (every move made a significant noise).
    The town of Grožnjan is fantastic place, which was quite a suprise for me. Very friendly and helpful staff. Cleanliness of the room. Perfect value for the money spent.
    si

    Beoordelingsscore

    6,7
    7 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    drzuljevic
    rs

    Beoordelingsscore

    10
    5 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Hanna
    se

    Beoordelingsscore

    9,6
    20 juli 2017
    Very nice owners! The room was perfect: clean with everything you need, very central :)
    Pieter
    bg

    Beoordelingsscore

    8,3
    19 juli 2017
    The bed wasn't the best, pillows and covers have cheap polyester filling. I am used to sleeping in total darkness but I woke up every morning around 5AM because of the room becoming bright. The windows are not covered by windows but by venetian blinds that let some light through.
    Very clean room with air conditioning in a great looking historic building. There is a terrace that can be used by the guests. The owners are really friendly and helpful. The hotel is in a historic village on top of a hill, with amazing views all around. Recommended!
    hr

    Beoordelingsscore

    5,0
    26 juni 2017
    It was old, not clean, the A/C is paied extra 5 EUR
    The location
    Andrew
    gb

    Beoordelingsscore

    8,8
    25 oktober 2016

    Outstanding value for money

    Nice welcoming glass of wine out on the private patio for guests. Outstanding value for money.
    Lukács
    hu

    Beoordelingsscore

    8,3
    17 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Steve
    us

    Beoordelingsscore

    10
    4 oktober 2016

    Great place to sta

    Nothing
    Fantastic location in the old town. Great hosts who also love to travel.
    Couple
    si

    Beoordelingsscore

    7,1
    18 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen