Recenzije

8,8
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,2
Udobnost
8,2
Lokacija objekta
9,6
Sadržaji
8,1
Osoblje
9,1
Omjer cijene i kvalitete
8,9

Recenzije

    Romeo Vancas
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    27. travnja 2018.

    Preporučam!

    Odlična lokacija, pristojna soba i ljubazni domaćini. Dobar omjer cijena/kvaliteta, preporučam.
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    12. listopada 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Mate
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    31. srpnja 2017.

    Preodlično!

    Grožnjan kao grad umjetnika je odlična polazna točka za obilazak Istre. Srdačna dobrodošlica i predivni i preljubazni domaćini koji su uvijek spremni pomoći!
    IGOR
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    22. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Mirjana
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    7,9
    20. srpnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Marin
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    31. svibnja 2017.
    Domaćini, lokacija.
    Monika
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    1. svibnja 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Zvonko
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    14. listopada 2017.

    A great place to stay

    Accommodation in the heart of Grožnjan, a medieval town with beautiful stone houses, galleries, bars and cosy restaurants, all accessible at the exit from the accommodation. During the day is lively, at night very peaceful. It is a perfect place to rest. An excellent starting point for cycling. Parenzana runs just 200 m away. The bicycles can be safely parked at the owners’ place. The owners Mirjana and Željko with a listening ear for the smallest desire are very warm and very helpful. The rooms are very clean with free high quality Wi-Fi, fridge and coffee/tea kit. We had a wonderful stay. We travelled a lot around the world, where we were a welcomed guest, but at Svalina accommodation we felt like at home.
    chris
    au

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    17. rujna 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Carolyn
    us

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    12. rujna 2017.

    Our hosts couldn't be nicer. The location of our room was perfect.

    Bathroom was small but adequate for a two night stay.
    Lovely hosts. Very welcoming. Location is perfect.
    Deborah
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    12. rujna 2017.
    Bathroom a little small
    Location, friendly host
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    22. kolovoza 2017.

    Nice option for stay in Groznjan

    Really nice location
    Ondřej
    cz

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    13. kolovoza 2017.
    I found the bed a bit too soft and very creaky (every move made a significant noise).
    The town of Grožnjan is fantastic place, which was quite a suprise for me. Very friendly and helpful staff. Cleanliness of the room. Perfect value for the money spent.
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    6,7
    7. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    drzuljevic
    rs

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    5. kolovoza 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Hanna
    se

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    20. srpnja 2017.
    Very nice owners! The room was perfect: clean with everything you need, very central :)
    Pieter
    bg

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    19. srpnja 2017.
    The bed wasn't the best, pillows and covers have cheap polyester filling. I am used to sleeping in total darkness but I woke up every morning around 5AM because of the room becoming bright. The windows are not covered by windows but by venetian blinds that let some light through.
    Very clean room with air conditioning in a great looking historic building. There is a terrace that can be used by the guests. The owners are really friendly and helpful. The hotel is in a historic village on top of a hill, with amazing views all around. Recommended!
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    5,0
    26. lipnja 2017.
    It was old, not clean, the A/C is paied extra 5 EUR
    The location
    Andrew
    gb

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    25. listopada 2016.

    Outstanding value for money

    Nice welcoming glass of wine out on the private patio for guests. Outstanding value for money.
    Lukács
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    17. listopada 2016.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
Učitavanje recenzija